Tupperware Deegblad Antislip
Het Gebaksblad past zich aan al uw wensen aan.Bewerk alle soorten deeg met de Tupperware-deegplaat. Dankzij het grote oppervlak en de structuurcoating kunt u stabiel op het werkoppervlak werken.
Bevochtig de bakplaat aan de achterkant en plaats deze op een perfect schoon werkoppervlak voor een perfecte hechting.De bovenzijde is getextureerd voor minder hechting en dus minder bloem voor het deeg.Een flexibel materiaal dat het makkelijker maakt om kruimelig deeg te verwijderen.Getekende cirkels die overeenkomen met de diameters van de meest voorkomende mallen (22, 24, 26 en 28 cm).Internationale conversietabellen voor vast voedsel, vloeibaar voedsel en temperaturen.Een meetliniaal met stippellijnen voor precisie.Met een groot oppervlak van 64 x 46 cm kun je met deze Tupperware Pastry Sheet allerlei soorten taartbodems uitrollen: quiche, zanddeeg, bladerdeeg, lasagne. Alles is mogelijk!Zodra het deeg is uitgerold, rolt u het bladerdeegvel en het deeg op; plaats het op de vorm, rol het bladerdeeg uit en verwijder het deeg met een siliconenspatel.Niet gebruiken als onderzetter (de hitte zal het laken onherstelbaar vervormen), noch als snijplank.Niet opvouwen: bewaar het plat of opgerold en houd het vast met een elastische band of iets dergelijks.