Top

Fidget Cube zwart/groen

  • Fidget Cube zwart/groen
6,50
Helaas niet op voorraad
Voorraad: 0

Fidget Cube!
We hebben allemaal eigenschappen waarvan we weten dat ze irritant zijn, maar waar je zelf zo weinig aan kan doen. Niet goed stil kunnen zitten en altijd iets in je handen hebben om mee te friemelen bijvoorbeeld. Klikken met je pen. Met je vingers op tafel tikken. Wiebelen met je been. Nagelbijten.
Als je dit zelf ook hebt weet je: het is ontzettend moeilijk om af te leren. En waarom zou je? Het is namelijk een uitstekende manier om je te concentreren. Het helpt je om niet relevante prikkels te negeren zodat jij je kan focussen.
Friemelen is nuttig!
Volgens hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder is friemelen heel erg van nu, omdat we een teveel aan prikkels krijgen via bijvoorbeeld social media. Waar al deze communicatie je aandacht opeist, kan friemelen je centrale zenuwstelsel rust brengen en je aandacht sturen. Het neemt de ruis weg, daarom zie je mensen vaak aan hun haar of pen friemelen tijdens vergaderingen of colleges. Dat is geen teken van desinteresse, maar verhoogt de concentratie, waardoor je meer informatie op kunt nemen.
Friemelen (of fidgitting) doet best veel voor ons:
- Stress verlagen
- Verhoogd uw creativiteit
- Gaat nagelbijten tegen
- Verhoogd uw concentratie, waardoor u beter kunt focussen
- Verhoogd calorieverbruik!

Ben jij diegene die altijd met z’n voet loopt te tikken, duimen loopt te draaien of anderszins je nervositeit probeert te kanaliseren?
Dan is de Fidget Cube het perfecte speeltje voor jou.
Je kunt ‘m klikken, rollen, draaien, glijden en indrukken – en hij zorgt ervoor dat je buurman nog nooit zo weinig last van je heeft gehad.
De kubus bevat vijf knoppen, een joystick, een schakelaar, een kuiltje, een metalen bal met kleine tandwielen en een draaischijfje.
Sommige knopjes maken geluid en klinken hetzelfde als het klikkende geluid van een pen. Andere knopjes zijn juist stil en zijn daardoor perfect voor tijdens rustige lessen of vergaderingen.

De Fidget Cube biedt een tastbare manier om je aandacht erbij te houden, ongeacht of je 'm bewust of onbewust gebruikt.

Wij bieden hier verschillende kleurencombinaties aan, elke kubus heeft exact dezelfde functies. De kubussen worden geleverd in een nette cadeauverpakking.


✔ Afmetingen: 3 x 3 cm
✔ 5 verschillende designs
✔ Cadeau Verpakking


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code