Top

Activity Garden Treehouse

  • Activity Garden Treehouse
  • Activity Garden Treehouse
  • Activity Garden Treehouse
89,95
Helaas niet op voorraad
Voorraad: 0

Actief spelen met de Light ’n Go-serie van Little Tikes, waarbij licht wordt gebruikt om je baby te laten bewegen. Het Activity Garden Treehouse is een uitgebreide speelset met allerlei functies waar je kind vanaf 6 maanden tot 3 jaar plezier aan beleeft. 

Baby’s zijn dol op de magische lantaarn van de boomhut met zijn drie speelstanden: kleuren verkennen, danceparty en glimwormen verzamelen. Baby’s vinden het geweldig om naar de fonkelende lichtjes te kijken, te bewegen op de leuke muziek en glimwormen te verzamelen op de vloer. Dit activiteitencentrum biedt 80 activiteiten waarmee je kleintje zich urenlang kan vermaken.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016De mening van de jury:


Dit boomhuis is vrolijk ontdekkingsspeelgoed voor kleine kinderen, het is robuust en stevig. Als de deur open gaat, kan het kind “in het spel” zitten. Veel verrassingseffecten incl. een knikkerbaantje met geluid.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:


Baby's en peuters zijn volop bezig met het ontwikkelen van de zintuiglijke waarneming en hun motoriek. Door te zien, te horen en te voelen en door dingen te doen, leren ze hun wereld kennen en ontdekken ze dat hun acties gevolgen hebben. Het Activity Garden Treehouse nodigt bij uitstek uit tot uitproberen en ontdekken. Het Treehouse biedt een rijkdom aan vormen, kleuren en geluiden die de zintuigen prikkelen en uitdagen tot vastpakken en uitproberen. Het uitproberen wordt beloond door verrassende gevolgen: lichtjes, geluiden, voorwerpen die in gaatjes zijn gestopt en elders weer uit de brievenbus komen, een bal die over een glijbaan naar beneden rolt.

Een baby/jonge peuter ontdekt dat zijn/haar handelen bepaalde gevolgen heeft en leert spelenderwijs over oorzaak (wat doe ik?) en gevolg (wat doet het Treehouse?). Het Treehouse is geschikt als groeispeelgoed vanaf 6 maanden. Voor de jongsten zal vooral het zien, horen en voelen gestimuleerd worden, daarna zal het handelen steeds meer op de voorgrond staan. Het kind kan helemaal meegroeien in dit speelgoed: in het begin liggend en zittend, maar het kind wordt vanzelf uitgenodigd om zich op te richten om ergens bij te komen en te gaan staan en zelfs te bewegen/dansen. 

Het Treehouse is lekker stevig, zodat het kind zich er goed aan op kan trekken. Het kind kan er ook in zitten, wat een knus gevoel geeft. De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat het kind hier lang plezier van zal houden.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code