Top

6159 Playmobil

8% Korting
  • 6159 Playmobil
€ 24,99
22,95
Helaas niet op voorraad
Voorraad: 0

PLAYMOBIL breidt het populaire gamma uitklapbare speelboxen uit met vier nieuwe speelideeën. Elk met een specifiek thema en tal van toebehoren. 
Het geheim: de geheimzinnige box gewoon openen met een sleutel en door het ingenieuze klapsysteem ontstaat er een fantastische speelwereld.
Wat is er mooier dan heerlijk ontspannen op het Zonneterras? Een plonsbadje voor de kids en een grote portie aarbeienijs voor mama zorgen voor de nodige pret en verkoeling.
De uitklapbare speelboxen van PLAYMOBIL kunnen na het spelen snel en makkelijk worden opgeruimd - alles past in de afsluitbare box. De sleutel wordt veilig aan de bodem bevestigd. De speelboxen kunnen met een klein trucje ook zonder sleutel worden geopend mocht die ooit zoek raken. 
Een mooi geschenkidee en ideaal om overal mee te nemen – speelplezier onderweg verzekerd!
Deze set bevat 67 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over