Top

Klantenservice

Garantie op LEGO®

Op alle producten van LEGO® en LEGO® DUPLO® zit fabrieksgarantie. Een gedetailleerd overzicht van alle onderdelen die je nodig hebt voor het bouwen van een LEGO® set, vind je in de bouwinstructies. Het is gebruikelijk dat je na het bouwen van een grotere LEGO® set onderdelen overhoudt.

Mis je een onderdeel? Controleer dan éérst of het niet onder een tafel of kast is gerold. In hun enthousiasme rukken kinderen de plastic zakjes met onderdelen nogal eens te wild open. Controleer daarnaast vooral bij kleine onderdelen of ze niet zijn achtergebleven in een zakje. Blijkt het onderdeel inderdaad te ontbreken, dan kan je hiervoor contact opnemen met LEGO®.

Als een onderdeel van een nieuwe set LEGO® of DUPLO® is beschadigd of een fabricagefout heeft, valt dat onder de volledige fabrieksgarantie van de LEGO GROEP®.

Ga naar klantenservice LEGO®

Garantie op Playmobil®

Playmobil® hecht veel belang aan de kwaliteit, de veiligheid, het design en de presentatie van zijn producten.
Deze zoektocht naar kwaliteit en veiligheid begint reeds bij het ontwerpstadium. De producten beantwoorden aan zowel de Europese als de Amerikaanse speelgoed veiligheidsnormen en worden in alle stadia van productie getest door een onafhankelijk instituut. Ondanks het streven naar kwaliteit kan het zijn dat de producten tekenen van slijtage vertonen. Playmobil® kan geen absolute duurzaamheid garanderen aangezien de duurzaamheid ook afhangt van een aantal externe factoren (slijtage tijdens het spelen, bewaring).
Playmobil® geeft op al haar producten 2 jaar garantie, gerekend van de dag van aankoop of levering. De garantie omvat de gratis vervanging of herstelling van het defecte onderdeel, mits voorlegging van het aankoopbewijs.

Ga naar klantenservice Playmobil®

Neem voor overige vragen contact op met ALMAspeelgoed via onderstaand contactformulier  of telefonisch op werkdagen tussen 13.30 h. en 15.30 h. via 0612147915

@